Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cieszę się, że gdzieś na świecie są tacy faceci, jak ja, którzy szyją sukienki, bo to jest cudowne !!! Ja podczas swojej wieloletniej pracy w krawiectwie damskim, często spotykałem się z opinią klientek, że są zachwycone, że to właśnie facet szyje sukieneczkę, czy spódniczkę i uważają taką sytuację za zupełnie naturalną. Wręcz mówiły mi, że jest wielka szkoda, że panowie nie garną się do szycia damskich ciuszków !!! To cudowny zawód i moim zdaniem płeć nie ma tu żadnego znaczenia. A jakie są Wasze opinie ????
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Gdzieś na świecie facet szyje sukieneczkę.......
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A mnie ,moja partnerka Joanna, na wybory ubrała po damsku. Damskie spodnie, jej różowa kurteczka damska i do tego kolorowa apaszka. Ale sensacji nie było, oddaliśmy głosy i po trzasku.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Moja Pani, Joanna, zdecydowała, że będę nosił takie bluzeczko-koszule z mnóstwem falbanek i wiązadeł, jak na fotkach poniżej poniżej . Nie powiem , jest to sympatyczne i miłe !! Uważam , że wielu panom to się spodoba !!! A jakie jest Wasze zdanie ???? Uważam ,ze falbanki mogą być też męskie !!!!
--- Ostatnio edytowane 2025-05-19 14:30:12 przez Wojtek --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Zawsze lubiłem falbanki, bo to jest takie kobiece !!! I jeszcze jedna fotka , taka bluzeczko-koszulka uszyłem dla siebie. Maja Pani , Joanna, stwierdziła, że w mojej szafie jest wiecej falbanek niż w jej szafie. Panowie też mogą nosić fabanki .....
--- Ostatnio edytowane 2025-05-19 14:31:13 przez Wojtek --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzisiaj było spotkanie przyjaciółek mojej Pani . Na polecenie mojej Pani założyłem koszulkę z pięknynymi falbankami i do tego biały , satynowy , wiązany fartuszek , też z falbaną !! Obsługiwałem zaproszone panie. Dziewczyny zgodnie orzekły , że w tej koszulce i fartuszku wyglądam ślicznie !!!!! Moja Pani Joanna oznajmiła, że będzie mnie powoli feminizować i może być tak , że niedługo będę chodził w spódniczce !!!! Nie mam nic na przeciwko !!! Jak myślicie, czy feminizacja jest dobra dla faceta, ale dla faceta , który szył damskie kreacje ???? W ciągu tych kilkudziesięciu lat szycia, szyłem różne kreacje, nieraz piękne i aż chciałoby się je przymierzyć !!! Więc uważam, że feminizacja faceta , takiego jak ja ma chyba sens !!!!
--- Ostatnio edytowane 2025-05-19 15:44:39 przez Wojtek --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
W ramach feminizacji, moja Pani zafundowała mi taką zieloną bluzeczkę z wiązadełkiem i kokardą . Właśnie przesyłka przyszła i już bluzeczkę noszę. Materiał jest milusi. Jak Wam podoba się facet w takiej damskiej bluzeczce ????
--- Ostatnio edytowane 2025-05-20 12:42:58 przez Wojtek --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.