40 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no no, pogratulowac! niedlugo bedziesz naszym specem od szycia spodni ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uszyc dobrze spodnie to jest naprawdę sztuka, jesteś profesjonalistą już w tej dziedzinie ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie superowe ![]() ja za uszycie swoich biore sie juz od roku i jakos nie moge hehe ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie wyszły świetnie. Jak chcesz możesz wykończyć dodatkowo kieszenie metalowymi nitami , jak robią to fabrycznie. Do nabycia w każdej pasmanteri ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, dziękuję wszystkim ![]() Nity mam, ale nie mam końcówek do nabijania. Jak młotkiem walę to krzywo wychodzą. Kupię prymowskie z końcówkami i ponabijam ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow spodnie są świetne!! i super w nich wyglądasz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie wygladaja jak orginalne, Made in Bartek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie pierwsza klasa!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bartoszu ja cię muszę ochrzanić! No jak ty tak możesz?! To nieludzkie...ty mnie wpędzasz w kompleksy tymi swoimi spodniami. Ja ledwie jakąś krzywą sukienczynę sklecę, a ty tutaj Levisy po tuningu. Oj nie ładnie, nie ładnie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Brawo spodnie wyglądają rewelacyjnie
![]() |
40 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.