40 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
no no......... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka jest fajowa, te kontrastowe lamowki dodaja jej charakteru, poza tym moja ukochana stójka i kieszenie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widać, że dziewczyna zadowolona
![]() Bardzo fajnie wykonane - wzór, kolor, robota. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Perfekcyjna! Bardzo ładnie wyszły paski ![]() ________________________________________________________
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać.
— Walt Disney |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super, tkanina pasuje moim zdanie, odszyta bardzo ładnie i nie ma się co czepiać:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolejna superowa sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bartas ,cóż tu napisać,słów brak ![]() ![]() Mistrzowska robota.... mistrzowska ![]() Fajnie,że zabierasz ze sobą krawiecko-komputerowy 'warsztat" i nie pozbawisz nas swojego towarzystwa i oglądania tak pięknie rozwijającej się kariery. Na prawdę jestem pod wrażeniem jak szybko połknąłeś bakcyla ale przede wszystkim jaki masz talent. Tak trzymaj mistrzu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka jest ŚLICZNA! I pięknie uszyta. I jak masz takie tkaniny na stanie to się podziel ze mna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
40 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.