Świeżynek
![]() |
|
Niestety ani na maszynie, ani po jej otworzeniu, ani w instrukcji nie jestem w stanie znaleźć informacji o jej mocy.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W sieci jest taka informacja:
La Supernova si presentò sul mercato come macchina elettrica, dotata di un motore interno da 160V alimentato da uno speciale trasformatore in grado di accettare tensioni in entrata variabili: 110, 125, 160 e 220. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wracając do igły podwójnej. Zgadzam się, że ona nie tworzy ściegu drabinkowego w tej maszynie. Ta igła jest niezbędna do kilku ściegów ozdobnych i do tego ogranicza się jej funkcja. Załączam fragmenty instrukcji dotyczące szycia igłą podwójną.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszyna zniknęła z Allegro. Sprzedała się?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To nie ja
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdyby trafiła w Twoje ręce Maślanko, to myślę, że miałabym szanse zobaczyć film, albo chociaż zdjęcia pokazujące jak się robi dziurki na guziki. Czyż nie?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Przepraszam że nie dałem znać wcześniej, ale w ostatnich dniach byłem bardzo zajęty.
Tak - maszyna się sprzedała. Nabywca otrzyma ją w tym tygodniu, prosiłem by jej możliwości zostały przedstawione na tym forum, więc może widzicie ją nie po raz ostatni. Możliwość ujawnienia ceny pozostawiam nabywcy, także mnie proszę o to nie pytać. Chciałbym wszystkim forumowiczkom i forumowiczom serdecznie podziękować za pomoc! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za odzew. Ciekawa maszyna, nie żałuję poświęconego jej czasu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja ją kupiłam.
Ponieważ nie było ofert kupna na Allegro zdecydowaliśmy się ze sprzedającym na bezpośrednią transakcję. Maszyna dzisiaj do mnie dotarła i po podłączeniu do prądu okazało się, że... niestety nie działa. ![]() ![]() ![]() Ryzykowałam, ponieważ właściciel pisał, że nie próbował, ponieważ nie wie jak, jej włączyć. Mam nadzieję, że mój mechanik może coś poradzi. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|