12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję bardzo
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Zdecydowanie bizantyjskie! Może jeszcze okolice - Mołdawia, północna Grecja... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W ramach odszmacania szaf następny wiosenny uszytek powstał
![]() Kurtka z Burda Klasyka model 11. Części korpusowe przodu i tyłu to zamsz a reszta wełna. Pasek jest zamontowany na biodrach. Szyć się szyło fajnie to połączenie szmat ale prasowanie to....łolaboga. Znalazłam jednak na to cwancyk i się udało ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-23 18:13:25 przez Grazka1500 --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wczoraj mnie wzięło na szycie i tak oto powstała letnia bluzeczka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kurteczka rewelacyjna, bluzka też mi sie podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
BARDZO PIĘKNIE
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bluzeczka bardzo fajna na lato, krojem i kolory, bardzo pozytywnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Machaj bo krój bluzeczki jest rewelacyjny a w zależności od tkaniny może być na rózne okazje. Piękna ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kupiłam w lumpku spódnicę na gumie, która była byle jak uszyta, ale miała piękny materiał. No to przerobiłam ją na letnią bluzkę. Wzór z Anny moda na szycie 1/2014 model 43. Oryginalnie wyszedł mi straaaasznie duży dekolt, taki opadający na ramię, ale wciągnęłam gumkę w niego i jest dobrze. Jak będę znów szyła z tego wykroju to muszę zmniejszyć podkrój szyjny.
|
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.