Administrator
![]() |
2014-03-21 13:11:13 sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Drodzy Forumowicze!
Myślę, że eTasiemkę.net znacie ![]() W tym wątku będę Was informować o nowościach, promocjach i okazjach specjalnych tylko dla czytelników FORUM. Dziś z okazji pierwszego, kalendarzowego dnia WIOSNY ![]() ![]() Ilość poduszek ograniczona (40 szt). Serdecznie zapraszam na zakupy! Susanna ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
2014-03-27 17:15:56 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Specjalnie dla moich Forumowiczów przygotowałam 10% rabat na cały asortyment w eTasiemce.net ![]() Podczas składania zamówienia należy wpisać kod promocyjny: GTMWYF Serdecznie zachęcam do skorzystania! Kod wygasa po 50-tym zamówieniu. --- Ostatnio edytowane 2020-11-24 21:44:58 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
2014-10-15 09:08:15 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Ja mieszkam w Szwecji czy wysyłasz zamówienia za granice ?
pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
2014-10-15 20:03:37 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Oczywiście.
Tylko do takich zamówień koszty przesyłki obliczam indywidualnie w zależności od wagi (zgodnie z cennikiem poczty polskiej). ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2014-10-15 23:21:34 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Zbieram sie na jakieś większe zamówienie razem z koleżanką bo kocham kolorowe tasiemki i wypustki, jest to mój ulubiony sposób wykańczania uszatków.
Względem pasmanterii w centrum Katowic w Twoim sklepie jest zdecydowanie taniej co bardzo mnie cieszy, dodatkowo wybór jest może nie koniecznie większy ale zdecydowanie trafiający w mój gust😊 Zrobię plan uszytków i zamawiam. Cieszę sie że jest takie miejsce w sieci😃 PS. Zamki ze śnieżynka i sterem okrętu są cudowne! |
|
Administrator
![]() |
2014-10-19 21:53:14 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Monik zabieram się za składanie zamówienia na wypustki i lamówki, bo w niektórych kolorach straszna bida (szczególnie jeśli chodzi o wypustki). Bardzo ucieszyły mnie Twoje słowa, wiem że nie mam wszystkiego tego co oferują sklepy stacjonarne ale moim założeniem było prowadzić sklep z tkaninami bawełnianymi i tasiemkami a do tego ciekawa pasmanteria jako dodatek. Kolorystycznie pasmanteria miała pasować do tkanin. Z wielu rzeczy wybieram te które trafiają w mój gust i mam nadzieję - gust mojej klienteli ![]() Napiszę jeszcze, że u nas w pasmanterii jeśli chodzi o kolory to straszna bida. Guziki jako tako ale lamówki - koszmar. O wypustkach nawet nie wspominam... ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2014-10-20 00:59:59 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Tak to prawda bardzo ciężko o ładne wypustki. Marzę o takich dwukolorowych jak skręcony sznurek. Wiem, że można przygotować je samemu ale niestety jestem na to zbyt leniwa. Uważam, ze założenie że w Twoim sklepie istnieją zestawy jest bardzo nowatorskie i praktyczne. Pomysł jest spójny i trafiony. Nie pozostaje nic innego tylko korzystać 😊
|
|
Administrator
![]() |
2014-10-20 09:50:29 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Wypustki ze sznureczkiem są na ogół szyte z ekoskóry. Pięknie to wygląda. Choć z atłasu i bawełny też można zamówić ale jakoś ta ekoskóra to mi się najbardziej podoba ![]() ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
2014-10-27 11:22:01 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Czy będzie jeszcze w ofercie gładka bawełna żółta/cytrynowa?
Pozdrawiam. www.barbors.tumblr.com ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
2014-10-27 21:04:32 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
W najbliższym czasie nie. Póki co jest w odcieniu "bananowym". ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.