Administrator
![]() |
2014-12-14 21:56:16 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
WAŻNA WIADOMOŚĆ!
W dniach od 15 do 19 grudnia DARMOWA WYSYŁKA przy płatnościach online ![]() Od 20 grudnia do 2 stycznia 2015 ogłaszam przerwę świąteczną i inwentaryzację towaru. W tych dniach nia e będzie możliwości składania zamówień. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
2015-07-02 14:26:02 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Od niedawna korzystam z dzianiny. Co jakiś czas wybieram nowe rodzaje tkanin, mają ogromny wybór.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2015-12-01 08:47:45 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Złożyłam zamówienie na bawełnę pościelową. Podziele się efektami jak już skończę szyć
![]() Bardzo duży wybór i śliczne wzory. Polecam wszystkim. Czekam na zamówienie z niecierpliwością ![]() |
|
Administrator
![]() |
2015-12-01 21:55:57 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Ja też czekam na efekty końcowe - to najbardziej lubię ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny bawełniane i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
2016-05-10 01:08:22 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Nowość w sklepie - dzianiny holenderskie ![]() Piękne wzory, wysoka jakość - serdecznie polecam! Kolejne wzory dla nieco starszych już niebawem ![]() KLIK ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
2016-06-20 18:23:56 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
I już są kolejne wzory dzianin holenderskich ![]() Tym razem Batman-maski, króliki i łapacze snów. Serdecznie zapraszam do etasiemki. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
2017-02-11 09:39:16 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Spieszę poinformować, iż w etasiemce zaszły poważne zmiany - tkaniny i dzianiny tniemy co 10 cm ![]() ![]() Ceny towarów nie wzrosły. Serdecznie zapraszam! Dla forumowiczów przygotowałam kupon rabatowy 10% do wykorzystania podczas zakupów. Od dziś do końca roku! Wystarczy na formularzu zamówienie wpisać kod: GTMWYF i gotowe! Pozdrawiam! Sus --- Ostatnio edytowane 2020-11-24 21:46:15 przez Susanna --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
2017-02-11 11:16:44 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Super, to wspaniała wiadomość
![]() |
|
Administrator
![]() |
2017-02-11 16:48:21 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Też tak myślę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
2017-02-16 09:11:21 Re: sklep eTasiemka.net - tkaniny bawełniane, tasiemki, pasmanteria i akcesoria krawieckie
|
Kilka nowości w sklepie w tym dwie tkaniny produkcji hiszpańskiej typu "home decor".
Serdecznie polecam nowe super delikatne batysty z przeznaczeniem nie tylko na pościel ale także na odzież damską i dziecięcą. Zapraszam i przypominam o kodzie rabatowym dla forumowiczów ![]() EHDPGE ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.