Administrator
|
|
Zaintrygowały mnie igły ORGAN TITANIUM. Podobno super wytrzymałe. Cena oczywiście zaporowa KLIK choć na allegro połowę taniej.
Szukam jakiś dobrych igieł. Czy ktoś miał już do czynienia z tym "cudem"? Na mnie największe wrażenie zrobiły igły, które były dołączone do maszyny podczas zakupu - z Husqvarny. Niestety nie umiem ich już nigdzie kupić (kiedyś kosztowały ok. 50 zł). Ale do dziś mam jeszcze jedną igłę tej firmy i... nadal szyje. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Cuda tego nie miałam, ale zastanawiam się nad igłami Husqvarny, tylko nie wiem czy to takie same jak Ty miałaś:
http://www.sklep-husqvarna.com/Ig%C5%82y%20do%20maszyn/ ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
|
|
Miałam mix, 70, 80, 90, do streczu i do jeansu Agaaffek kocham Cie normalnie, szukałam igieł Husqvarny i nie mogłam znaleźć ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam ja czasami korzystam z igieł innej firmy Groz-Beckert ale też mają w nazwie titanium,mają domieszkę tytanu i w moim przypadku szyję nimi skórę bardzo grubą są bardziej wytrzymałe i tak szybko nie łamią się i sobie bardzo dobrze radzą. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.