|
Stara Gwardia
|
|
|
Sukieneczki super,spódniczki i tunika też. Rozkręcasz się Asiq
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Obłędny kolor - sama radość! No wiosna jak się patrzy: zielona trawka i kwiaty ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
|
Będzie znowu zielono ________________________________________________________
Asia |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Fajowa, ja zielony kocham, i ogólnie widziałam w necie taka tkanine ale się zastanawiałam czy te paseczki się zbytnio nie świecą? w świetle dziennym hmm? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ale tez fajna, mozna ja wykorzystac na wiele sposobow, a kolor jak najbardziej na czasie ________________________________________________________
|
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
|
Świetne są Twoje spódniczki, mnie szczególnie podoba się ta jasnozielona z układem kwiatków, wesoły kolor.
A ostatnia sukieneczka jest super pomysłowa i ładnie uszyta. |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Bardzo fajna sukieneczka.
A co do dołu... Niektóre materiały tak mają... Może z czasem, po kilku praniach i prasowaniach się oswoi... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
fajna sukieneczka, powiało wiosną... ________________________________________________________
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Chyba wiem jaka to sukienka-w burdzie ma kolor RÓŻOWY
|
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
|
Dziękuję za miłe słowa Tak, Trinny, w Burdzie była różowa z piki. Generalnie miałam wątpliwości, bo sukienka ma sporo części i nie wiedziałam jak to poukładać na tkaninie, żeby paski się zgadzały. Nie wyszło idealnie, ale praktyka czyni mistrza Moniko, ciut błyszczą te paski, ale generalnie całkiem fajnie ten materiał wygląda, zieleń taka żywa, ładna. Mam jeszcze taki sam tylko żółty. Kupowałam je u Eliny na Allegro. --- Ostatnio edytowane 2012-04-14 09:41:52 przez asiq83 --- ________________________________________________________
Asia |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook