31 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Świeżynek
![]() |
|
Hej Kora
Oglądam te twoje szmatki i myślę, że podoba mi się ta zielona dzianina w tureckie wzorki, tylko co to jest, tzn sztuczne jakieś czy nie? Będziesz miała więcej materiałów jeszcze? Będę mogła coś kupić dopiero za miesiąc (jak wrócę do Polski) Kasia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ciemnonocna ![]() Ja nie bardzo znam się na tkaninach ,wiem,że to dzianina ale elastyczna czyli ma coś sztucznego w sobie. Jeśli chcesz moge zrobić (spróbować) lepsze zdjęcie,może spodniej strony cos Ci zasugeruje co top jest. No... jest to rozciągliwe w każdym razie. Jeśli będziesz chcieć zarezerwuję ją dla Ciebie. Inne tkaniny mogę jeszcze mieć - tylko strasznie mam mało czasu by wstawić zdjęcia . Od końca września moja Maleńka ciągle ma nawracające infekcje i jestem niezwykle nią zajęta. Może lada moment spręże się jednak i wstawię nowe fotki o czym powiadomię Was w tym wątku. ![]() Maślaneczko już piszę pw. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej Kora
Nie rezerwuj na razie, jak wrócę to się odezwę, i zobaczę co jeszcze wstawisz. Pamiętaj, że zima idzie (może coś ciepłego?) Lepsze zdjęcie możesz spróbować, ale nie śpiesz się, zajmij się Maleńką, niech wraca do zdrowia. Pa Kasia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uprzejmie informuję dziewczyny ![]() że dodałam kilka tkanin do albumu . Postaram się jeszcze dziś wstawić kolejne choć z opisami dziś trudno będzie mi wyrobić ale będę się starała. Jeśli będzie kogoś interesowało coś na szybko odpowiem na pw. Przeceniłam również kaszmirowe chusty - może na bluzki... Przy okazji poinformuję również,że na szafa.pl wyprzedaję ciuszki - KLIK -. Wszystkie ceny podlegają negocjacjom, więc serdecznie zapraszam. Może coś się komuś przyda do np. recyklingu. ZAPRASZAM serdecznie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzień dobry
Kora mam pytanie czy mulina jest jeszcze aktualna ? Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jest. Kilka wysłałam ostatnio ale większość jest ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś dostałam pzresyłkę od Ciebie jestem MEGA zadowolona Dziękuje dziękuje
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora, dziękuję za guziki. Pozdrawiam i dziękuję za gratisa
--- Ostatnio edytowane 2011-11-24 10:21:57 przez jolka68 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też Wam dziękuję bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora materiały i nici doszły serdecznie Ci dziękuję, Dziękuję również za tasiemki. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
31 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.