31 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Administrator
![]() |
|
Ja też złego słowa o Korze nie dam powiedzieć ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bylam super zadowolona z zakupów u KOry
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Wchodzę na forum a tu takie miłe informacje... ![]() dziękuję dziewczyny,miło mi bardzo . ![]() Staram się by upłynnic to co mam ale także o to byście były zadowolone. Na jakość nie mam wpływu ale na kontakty tak i ważne jest by ten kontakt był ... Ja też jestem bardzo zadowolona,że odnalazłam to forum i że spotykam tu tak miłe osoby jak Wy Kofane dziewczynki. ![]() Bardzo Wam dziękuję,że jesteście ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też kupowałam u Kory i jestem bardzo zadowolona
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
a czy krepon ecri jest dostępny? jakich wymiarow są te jedwabie?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak,krepon jest.
Czy pytasz o te jedwabie milanowskie z recyklingu? B Jeśli tak,musiałabym przemierzyć,ponieważ mają rozmiar dużych spódnic,ten niebieski w kwiaty to tęga sukienka ale nie mierzyłam ich ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja wezmę batyst-52 i jodełkę-11.troszkę nakreciłam -ale te dwie zamawiam na 100%
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A czy ja mogę zarezerwować do stycznia krepon ecri,bo teraz z kas krucho?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście ,nie ma sprawy już oznaczam :0 ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
a jeszcze interesowałby mnie ten jedwab niebieski(szafirowy) w kwiaty i ten pomarańczowy z drobnumi paseczkami i kwiatkami tylko musiałabym wiedzieć ile jego jest
|
31 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.