31 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora,
Zdecydowałm się na obie apaszki i koraliki. Podeślij mi proszę totalną kwotę do wpłaty. Pozdrawiam, Kasia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasiu ,wysłałam pw.
Pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2012-03-10 03:15:22 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziki Kora ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przesyłka dotarła. Bardzo dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też dziękuję.Będę podglądać bloga niecierpliwie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
![]() Bardzo proszę o informację czy torlen i stylon są świecące? Czy któryś z tych materiałów nada się na marynarkę? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co prawda Tkaniny i ich dobór do konkretnych modeli to nie moja domena,
ale uważam,że żadna z tych tkanin nie nadaje się na marynarkę. Dobre byłyby raczej wg mojego rozeznania na podszewkę do marynarki... Proponuje zapytać koleżanki na forum w innym jego dziale np.MATERIAŁOZNAWSTWO. Z pewnością odpowiedzą na Twój i mój poniekąd też, dylemat. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z powodu częstych, w ostatnim czasie zapytań na PW i na maila,
w sprawie zawartości i możliwości zakupu towarów mojego STRAGANU, (oj dawno nie aktualizowanego,oj dawnooooo)- uznałam,że trzeba reaktywować wątek. Witam więc wszystkich uczestników forum i zapraszam serdecznie, odwiedzajcie mnie, jeśli jest takie Wasze życzenie. Zapraszam - a ja zabieram się za aktualizację zawartości Straganu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wstawię kilka propozycji jakie mam do upłynnienia ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
czekam na info na temat 2 pierwszych
![]() |
31 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.