Stara Gwardia
![]() |
|
przed hafciarką pracowałam na laserze, rysowanie wzorów i wycinanie i tp, przejście na hafciarkę było u mnie intuicyjne, rysowanie też, najwięcej kłopotów miałam tamborkowaniem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam nadzieje, Twoje prace są cudne! Nadal szukam, na pewno podziele się hafciarką na którą padnie wybór ![]() Pozdrawiam i dziękuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cześć ![]() Moja maszyna kosztowała 4600 zł (maszyna + tamborek + program do projektowania haftów, chociaż oprócz tego trzeba tak naprawdę mieć coś do grafiki wektorowej). Mi służy w dobrze, chociaż tak naprawdę połowa sukcesu to umiejętności manualne - nałożenie tkaniny na tamborek, odpowiednie jej naciągnięcie, wiedza o projektowaniu (gęstość ściegów, undersewing itd). Więc miałam z nią trudne początki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
yapok dzięki za miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Miłe, prawdziwe i zasłużone, to niezbyt częsta mieszanka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Yapok dziękuje za rzeczowy post! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie ma sprawy, mam nadzieję, że trochę pomogłam. Daj znać, jak coś zakupisz ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-08-17 09:31:37 przez yapok --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.