Świeżynek
![]() |
|
Dodaję moją bluzkę która dziś wytargałam z szafy a szyłam ją na zaliczenie semestru w technikum. Troche przyciasnawa ale schudnę ![]() ________________________________________________________
'Czasu oszukanie każda próba dla mnie klęską...'
http://szyjenobotolubie.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Kapitalna ta bluzka - jak widać i na zaliczenie i na spacerek w słoneczny dzień
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i bluzka ladna i kolor wlosow, a zdjecie na trawce przed chatynka (czymkolwiek by nie byla) bardzo urokliwe i klimatyczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajnie szyjesz. ![]() A jak patrzę na falbaniastą spódnicę z początku wątku, to choć miałam już skończyć z falbanami, jednak się skuszę i wykombinuję coś podobnego :> ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna bluzeczka świetnie wyglądają te różowe guziczki noi jeśli dobrze zauważyłam paznokcie pod kolor guzików
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna bluzeczka, a guziki - a konkretnie ich kolor - ożywiły ją i nadały zupełnie innego wyglądu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ładna bluzeczka. Starannie uszyta.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kapitalna bluzka, piękny krój, zakładkami jestem zachwycona! I te różowe guziki - naprawdę pięknie uszyty ciuszek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Kasialenko świetne ciuchy! Aż się skusiłam i zajrzałam na twojego bloga. Czyżbyś szyła na Łuczniku Tur2? Bo ja właśnie takiego mam w domu i próbuje go rozpracować...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne fasony i tkaniny .I te nogi .. świetnie w nich wyglądasz ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.