Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani życzę Wam po Świętach,/ale przed Sylwestrem/ wszystkiego najlepszego, aby rok 2016 był naj.......... .
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Szczęścia w 2016 roku! ________________________________________________________
tutu |
|
Stały Bywalec
|
|
Wspaniałej nocy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego 2016! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pora już odkopać wątek. Zdrowych, szczęśliwych i takich jakie sobie życzycie Świąt.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ode mnie także zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najdroższych nam osób ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już po Świętach, więc życzę szalonego Sylwestra oraz by w Nowym Roku wasze nożyczki były zawsze ostre, igły się nie łamały i by nigdy Wam nie brakowało materiałów do szycia
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja również dołączę się do życzeń , zdrowia, radości i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok !
Aby uzupełnić życzenia KotFilemon : oby maszyny Wam nie szwankowały . Wszystkiego najlepszego ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
udanego szyciowego roaku kochani! <3 zdrowia i radości z małych i dużych rzeczy @--;--- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochani niech ten Nowy 2017 rok będzie dobrym rokiem, pełnym pokoju, dostatku, zdrowia i radości. Niech nasze maszyny szyja to co nam się zamarzy. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Pomyślności, zdrowia, miłości i niesłabnącej pogody ducha na cały 2017 Rok! Niech będzie 1000 razy lepszy niż miniony ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.