Administrator
![]() |
|
Pomysłowo!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Kurcze Kasialenka dokładnie takiego czegoś było mi trzeba - mam jeszcze 2 pary swoich jeansów do przerobienia na spódniczkę, tylko chyba średnio się nadają i nie wyjdzie taka fajna jak Twoja, bo są granatowe i dość mocno przecierane. Ale popróbuję
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny pomysł
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
I jeszcze takie spodenki ![]() ________________________________________________________
'Czasu oszukanie każda próba dla mnie klęską...'
http://szyjenobotolubie.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie ożywiło spodenki to kolorowe podszycie,ja za zwyczaj podwijałam i podszywałam a tu tak mało potrzeba żeby zrobić coś fajnego
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajnie to zrobiłaś. Z daleka wygląda, jakby były obszyte koralikami, a nie materiałem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódnica ze spodni- cudna! Świetnie wymyśliłaś i wykonanie bardzo dobre. nigdy bym nie pomyślała że to ze spodni.
Gratuluje! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Kasialenka, uwielbiam Twoje przeróbki. Na forum szafy zainspirowałaś mnie do kontaktu z maszyną
![]() Przymierzam się do bandażowej spódniczki, a jak wyjdzie, to i do bandażowej sukienki ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
superandzkie! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.