55 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
|
Stara Gwardia
|
2014-01-15 16:42:02 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Nie chodzi o karanie, tylko na pewno wyślą policjanta do nich aby wyjaśnić sprawę, a sprzedający wtedy zwykle potulnie i gorliwie zwraca kasę lub wysyła towar
--- Ostatnio edytowane 2014-01-15 16:44:46 przez moonikat --- |
|
|
Świeżynek
|
2014-01-22 09:35:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
A ja trochę z innej beczki.
Ostatnio po raz pierwszy robiłam zakupy na allegro (prawdę mówiąc troszkę się boję robić zakupy na allegro),ale skusiły mnie produkty użytkownika,podajże nazwa wwwpasmanteriaeu. I naprawdę jestem zachwycona,bo nie dość że strasznie tanio to bardzo wysoka jakość produktów, Więc z ręką na sercu mogę sie w tej sprawie wypowiedzieć i polecić |
|
|
Stara Gwardia
|
2014-01-22 10:01:44 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
nie napisalas jeszcze ile od posta płacą
daruj sobie ten spam. |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 10:03:12 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Jeżeli możesz to sprawdź ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
|
Świeżynek
|
2014-01-22 10:50:05 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
Nie rozumiem powyższego posta;/Skoro jest temat gdzie poleca się sklepy i sprawdzonych sprzedawców dotyczących zakupu tkanin i dodatków krawieckich,chcę podzielić się swoją opinią a dodatkowo arogancko oskarżasz mnie o spam..kultury!
|
|
|
Stara Gwardia
|
2014-01-22 10:57:24 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
kultury? zakladasz konto i pierwszy twoj post to zachwalanie jakiegos sprzedawcy, jesli uszysz sie marketingu szeptanego musisz sie jeszcze sporo nauczyc
jesli szkasz naiwnych ludzi to nie to forum, to forum rzadzi sie nieco innymi zasadami, przede wszystkim ma inny poziom kultury, jesli nie rozumeisz trudno |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 11:07:31 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
Ten user(kopertka(przedsiębiorca /sklep) +S czyli S sprzedawca) naprawdę istnieje i ma pozytywnych komentarzy 99,9%(13332 pozytywów,1 negatyw,5 neutrali) .Sprawdzałam link:
http://allegro.pl/show_user.php?search=wwwpasmanteriaeu&search_scope=user Nie kupowałam u tego sprzedawcy -więc nie będę go reklamować. Co do spamerów -czas ich zweryfikuje ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
|
Stara Gwardia
|
2014-01-22 11:43:37 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
ale ja nie przecze ze istnieje czy nie, chodzi mi tylko o branie nas za idiotow, gdzie pani sie rejetruje tylko po to by pospamowac dosc nieudolnie, podajac sie za klientke ow uzytkownika, przeciez to hmm. zalosne.
a jak ktos chce niech sobie kupuje tam, mnie to nie przeszkadza. Bo o coinnego tu chodzi i tyle. |
|
|
Stara Gwardia
|
2014-01-22 12:07:12 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
Jestem podobnego zdania co Flower. Podajemy sprawdzonych sprzedawców u których kupujemy ,kupowaliśmy ale jesteśmy obecni na forum w mniejszym lub większym stopniu.
Nie rejestrujemy się tylko po to aby zareklamować siebie lub kogoś np z rodziny czy znajomego bo handluje materiałami czy guzikami. Jeśli o mnie chodzi to ja nie kupuje z miejsc reklamowanych przez osobę zarejestrowaną tylko w tym celu. |
|
|
Stara Gwardia
|
2014-01-22 12:14:28 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
|
ja tak samo, dlatego chce uzmyslowic to co poniektorym, zwlaszcza po przypadkach gdzie osoby niby znajome i zaufane z forum , po czasie oszukiwaly.
|
55 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook