Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa, to bardzo mobilizujące, mam nadzieje że niedługo pokaże wam coś nowego ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uroczy wzorek na tkaninie i urocze wiązanie ramiączek ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziewczęca i miła dla oka ta Twoja sukienka.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Honiu - z ust mi to wyjęłaś
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przyszły moje zamówione tkaniny, a że czasu w wakacje dużo to znów trochę się pouczyłam szyjąć ![]() I tak oto moja szafa jest bogatsza o spodenki i plażową koszulkę, plażową bo prześwitującą i na kostium się nadaje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta koszulka ,w sam raz na pląże.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Szyj szyj kochana oby tak dalej :* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Seksi koszulka
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Koszulka seksowna ale spodenki fiu fiu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Po przerwie chciałam pokazać moje ostatnie mini dziełko, którym jest spódnica kopertowa z nowej Burdy. Materiał mnie zaczarował, chociaż nie wiem czy jest do końca odpowiedni na spódnice, ale co tam, mnie się podoba ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.