154 strony: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Może zrób zdjęcie i daj zobaczyć o co chodzi ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no pewnie,ze wg strzalek-po to sa ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
chyba juz zkumalam , powiem szczeze po polsku szycie... wszystko inaczej sie nazywa i juz wiem co to fastrygowac ![]() ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
hehe no to ok ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
prawie skonczona (juz ide spac po woli) i znowu bokiem niestety...
ale sie udalo ![]() tylko co myslicie nad kolorem,w sensie czy dobrze sie polozyly kwiaty,przy rozkroju tkaniny nie patrzalam na rysunek dziekuje i pzdr --- Ostatnio edytowane 2014-03-04 22:42:43 przez diogi --- --- Ostatnio edytowane 2014-03-04 22:49:17 przez diogi --- ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nic się nie stało. Przekręciłam głowę ![]() Bardzo ładnie się napracowałaś. Nie jest to może kolor i wzór materiału jaki bym wybrała dla siebie ale wykrój klasyczny jak najbardziej ![]() Idzie wiosna, jesienne liście pozostawcie na szare dni ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Administrator
![]() |
|
Kto ma już najnowsze wydanie Burdy w domu? Kupiłam i jestem zadowolona. Coś się wybierze. Natomiast kolejne wydanie chyba nie będzie powalało. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja kupiłam wczoraj. Podobają mi się 3 sukienki i spódnica. S=Jeszcze spodnie są fajne z takimi zakładkami. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ostatnia Burda nie dla mnie, ale za to następna całkiem całkiem.
Ile osób tyle opinii. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mnie zaintrygowało "Szycie krok po kroku". Muszę przeglądnąć jak dorwę w kiosku. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 123 124 125 126 127 128 129 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.