154 strony: « < 132 133 134 135 136 137 138 > »
Administrator
![]() |
|
Jest już w kioskach. Na okładce modelka w fuksjowej sukience. A jutro ma ukazać się to wydanie specjalne. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kupiłam już listopadową i wydanie specjalne.
Ehh podoba mi się kilka rzeczy, może się skuszę. A prenumeratę jednak wykupiłam ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mnie wydanie specjalnie nie powaliło na kolana a najbardziej boli mnie mała-czarna z dekoltem w kształcie serca, którą Burda po prostu zamordowała tymi pseudo marszczeniami w talii :/ Oryginał duuuużo ładniejszy. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To prawda, bez tych marszczeń sukienka piękna.
Mi podoba się sukienka księżniczki z organzy i żakiet Rosa - ten bombka. Prócz tego ten letni komplet, kombinezon + spódnica. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzień dobry, jestem nowym użytkownikiem i nie bardzo wiem gdzie mam umieścić ten post, ale mniejsza o to. Chciałam zapytać czy któraś z Was ma na sprzedaż specjalne wydanie burdy moda dla dzieci 1/2013?
Z góry dziękuje za pomoc ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Na giełdzie ale widzę, że temat jest już tam zamieszczony. ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A ja zaprenumerowałam Burdę. I ktoś mi ukradł numer grudniowy
![]() Początkowo myślałam, że nie wysłali jeszcze, więc zapytałam mailowy kiedy wyślą. Okazało się, że nadali 3 tygodnie wcześniej ![]() No więc napisałam, że nie otrzymałam i Burda przysłała mi kolejny egzemplarz ![]() Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem Burdy. Nie spodziewałam się. A wie ktoś może co ciekawego będzie w numerze styczniowym? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
oooo fajne
![]() Mam nadzieję, że styczniowego numeru mi nie ukradną i niedługo go dostanę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmmmmm....mam wrażenie, jakbym już widziała u nich większość styczniowych modeli we wcześniejszych wydaniach. ;(
|
154 strony: « < 132 133 134 135 136 137 138 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.