154 strony: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam pytanko, czy to jest ta BURDA z wykrojami bielizny?
http://allegro.pl/burda-1-2012-kusicielka-w-czerni-i2303275295.html Szukam i nie mogę znaleźć ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wygląda na to, że tak.
Tutaj jest link do rysunków technicznych: http://osinka.ru/Zhurnaly/2012/burda/burda_01/tech.html Zdjęcia modeli: http://osinka.ru/Zhurnaly/2012/burda/burda_01/00.html |
|
Administrator
![]() |
|
Tak ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKI ! ! !
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka z Burdy klik ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widać jak zakłady produkcyjne "inspirują" się Burdą hehe, no kurcze czy oni nic juz samy nie wymyślają. Znałam kiedyś własciciela zakłądu produkującego odziez sportową, to na żywca kupowali bluzy w całej rozmiarówce, i kopiowali, inny haft i asortyment większy. Smutne to ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tiaa mocno się zainspirowali ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taaak, jedna sukienka to jeszcze nic...byłam kiedyś na targu (takim zwykłym targu pod gołym niebem) warzywno-owocowym; który jest w każdą sobotę. Nie było to koło naszego domu, tylko gdzieś "przejazdem".... Jakoś tak - poszłyśmy z dziećmi kawałek dalej, niż stragany z owocami/warzywami... a tam...było "stoisko" (cudzysłów jak najbardziej zamierzony-bo to była dosłownie hurtownia, tylko że pod gołym niebem..) z ...
no właśnie nie wiem jak to określić: odzieżą, ale...były to rząd za rzędem,rząd za rzędem... ubrań do koloru do wyboru - z wykrojów żywcem ściągniętych z burdy. Sprzedawał to jakiś hm... no, nazwijmy to nie-tubylec. I nie piszę o jednej sukience, czy bluzeczce: to była oferta wręcz hurtowa, dosłownie; wszystko co widziałam w Burdzie powiedzmyrok wcześniej było na sprzedaż. Made in India. Bo z ciekawości zobaczyłam jakąś tam metkę. Jakość..wiadomo, po pierwszym praniu się rozleci... Ta ilość to było to, co mnie autentycznie zamurowało. Przy czym był wybór i kolorów, i rozmiarów... w porównaniu do tego co tam widziałam, to ta jedna aukcja na Allegro, to wręcz "produkcja domowa"... Domyślam się, że to stoisko które widziałam, to jedno z wielu, gdzieś w Indiach musi być wręcz fabryka oparta na niczym innym, niż tylko wykrojach Burdy...ciekawe, czy Burda o tym wie...? ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Oj to nie pierwszy przypadek znalezienia modeli z Burdy na allegro. Tergo jest dużo więcej tylko szukać mi się nie che. Już kiedyś ten temat był poruszany. ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Co powiecie o najnowszym numerze Burdy? Jak dla mnie - znowu posucha. Wykaz modeli -> KLIK ________________________________________________________
154 strony: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.