154 strony: « < 85 86 87 88 89 90 91 > »
Stara Gwardia
|
|
Rozumiem, że bedziesz pomniejszać wykrój ![]() Czy wrzucasz na luz? ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Chyba nie będę pomniejszać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mam najnowszą Burdę. Najbardziej mi sie podoba sukienka w kolorze białym z wiązaniem na karku. Tylko te rozmiary 17-21. Ja jestem rycząca 40-stka. ![]() Co do starych wykrojów. jak mam trochę funduszy, to kupuje numery archiwalne. Mam ich kilka z lat 70-tych. Ale marzę o kompletnym zebraniu numerów z lat 90-tych. Bo modele z tych lat najbardziej mi się podobają. I moim zdaniem są najbardziej różnorodne. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Rozmiar 17-21 to chodzi o wykroje dla kobiet niskich ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wiem. Ale ,kurde, trzeba bedzie trochę przy wykrojach pogmerać. A ja juz się pzryzwyczaiłam, że 40 Burdowe nie wymaga przeróbek. Tak jakoś im się w rozmiary trafiłam. Leń jestem straszny. Wiem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. BURDY z lat 90-tych są naprawdę różnorodne i ciekawe. Jestem szczęśliwą ich posiadaczką (oczywiście nie wszystkich) i to właśnie najczęściej z nich korzystam. A nowej BURDY nie kupiłam, gdyż nic nie przypadło mi do gustu, jest jedna sukienka, która mi się podoba ale w poprzednich numerach był podobny wykrój, więc wystarczy że zmodyfikuję. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Czy Krok jest już w kioskach?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Od wczoraj jest.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W zajawce na maj nic mi się nie podoba
![]() Natomiast mam takie pytanko- zamówiłam w niedzielę Burdę z ich strony ( 3 ostatnie nr Duże jest piękne) - długo czeka się na wysyłkę? Bo nie wiem czy ich już nie zacząć napastować mailowo ![]() |
154 strony: « < 85 86 87 88 89 90 91 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.