27 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
|
|
Trinny zawsze to mówię gdy wstaję rano.Dziękuję za miłe komentarze idzie wiosna i nakręciły mnie bardzo pozytywną energią ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dora, czy to lekkie, czy cieżkie prace, to szczena opada i mogę z siebie wydusić jedynie łaaaaaaaaał
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, no, kolory dobrane zgodnie z najnowszymi trendami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zacznij robić tutoriale ,np. o tym jak obić tak pięknie kanapę jak Ty to zrobiłaś ,na pewno wiele koleżanek z forum skorzysta
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziewczyno ale masz talent ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo, za każdym razem kiedy oglądam twoje dzieła , nie mogę wyjść z podziwu
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Po dłuższej chwili torebka dla poprawienia sobie humoru ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niebieski fotel jest bajeczny. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo podoba mi się ta torebka - w sam raz na lato! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fotel pewnie mega wygodny i mega super:] ________________________________________________________
|
27 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.