27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
| Stara Gwardia
 |  | 
|      ........Do odważnych świat należy wiec jak się zrobi fotkę to będziemy pisać     ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękne sukienki! Obie bardzo mi się podobają   A co do tutoriala to się zgadzam w 100 a nawet 200%   | |
| Administrator
  |  | 
| Wow szczególnie ta druga mi się podoba - ciekawy krój i ciekawy efekt końcowy! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Super sukienki   Szczególnie fajnie na letnie wyjścia  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| fajne sukienki, w drugiej rozpoznaje model burdowy, za ktory chcialam sie kiedys zabrac, ale te wszystkie zakladeczki (czy jak to sie tam zwie) mnie zniechecily... ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Piękne ten spód wyglądający jak płatki extra   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Świetna rzecz. Podziwiam.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dzięki bardzo za miłe słowa Helen tak to jest model z Burdy po modyfikacji  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Moi chłopacy w końcu zadowoleni ale jak to bywa szewc bez butów chodzi  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| A tu młode damy i rycerze usatysfakcjonowani  ________________________________________________________ | 
27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook