Wersja do druku

37 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Mistrz Krawiectwa
Maxii, wszystkie Twoje szycia, jakie prezentujesz są świetne, super profesjonalnie uszyte, ogromnie mi się podobają. A szczególnie wyjściowa bluzeczka (sam bym chętnie uszył sobie koszulę z takiego łososiowego materiału), bluzeczka z szyfonu prześliczna, ale najbardziej do gustu przypadła mi ta sukieneczka w czerwone różyczki, piękny materiał i fason. Nieraz zdarza mi się szyć podobną suknię, zawsze to dla mnie ogromne przeżycie i potem zadowolenie , jak patrzę na końcowy efekt na klientce. A Twoja modelka taka sympatyczna !!
Stara Gwardia
Bardzo dziękuję za tak pochlebne opinie, a wracając do czarnej bluzeczki to nie jest szyfon lecz żorżeta, z tym że bardzo cieniutka. Wojtku sukienka w czerwone różyczki to moja faworytka nie dość że materiał śliczny to i fason super wyszczupla.
Tym razem coś takiego.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Czekoladowa bluzeczka bardzo mi się podoba. Ślicznie odszyta :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Maxii jeśli chodzi o najnowsze ciuszki to fasony bym bardziej widziała na swojej mamie niż na sobie :luzik: ale jeżeli chodzi o te koronkę, piękna a estetyka wykonania po prostu powala. Wśród zalewu na nasz rynek tej masy chińszczyzny wykonanej byle jak miło ogląda się prace w sumie wszystkich forumowiczów, bo Ci co dopiero zaczynają też myślę że dojdą do perfekcji :)
Maxi szyjesz po prostu PERFEKCYJNIE!!!
Stara Gwardia
o, jak elaegancko :) bluzeczka urocza, sliczna koronke na nia wynalazlas

Magda nie każdą rzecz którą szyję, szyje dla siebie tak więc i te ciuszki nie były moje, chciałam tylko pokazać jak można łączyć kolory i materiały i tyle. A starsze Panie też czasem chcą wyglądać ładnie i powabnie. A co do perfekcji i szycia innych forumowiczów również uważam że praktyka czyni mistrza i każdy ma na to ogromne szanse jeśli okupi to ciężka pracą. Poza tym wszystkie prace przedstawiane na forum są prześliczne, czasem lepsze, czasem może troszkę mniej, ale każda rzecz ma swoją duszę i swój urok. Nikt z nas nie jest idealny, ale każdy chce darzyć do sukcesu.

Tym razem troszkę pomarańczy :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Maxii ile ty masz jeszcze w swojej szafie tych cudeniek?wszystko piękne i takie dopracowane pełen profesjonalizm :oklasky:
Stara Gwardia
piękna i soczysta ta pomarańcza:) szczególnie te naszywane koraliki :oklasky:

37 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.