10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Administrator
![]() |
|
Od ramion przez piersi w dół ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Dokładnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o i dowiedziałam się czegoś nowego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki za pomysły ,spróbuje cos pokombinowac
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Chciałabym sie troszkę pochwalic ,ale nie wiem czy jest czym .Niestety z żelazkiem jestem na bakier,podchodzę do niego jakby mnie miało ugryźc
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-23 16:16:07 przez Iwciak --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
I ostatnia na razie rzecz to sukienka z lnu -ciężko to wyprasowac jak diabli-model z diany simplisity odrobinę przerobiony .
|
|
Administrator
![]() |
|
Prasowanie na poszczególnych etapach szycia to niemal rzecz święta... Wbrew pozorom to bardzo ułatwia pracę. Życzę Ci abyś jednak się "polubiła" z żelazkiem bo szyjesz naprawdę fajnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak szyje to prasuję ale gotowe rzeczy to dopiero jak będą potrzebne . Sukienka była właśnie wyprasowana w miarę ale mam mało miejsca w szafach i taki tego efekt.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Iwciak bardzo ładne prace!Jak widać warto szyć!!!
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.