Wersja do druku

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Administrator
Od ramion przez piersi w dół :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia

Stara Gwardia
o i dowiedziałam się czegoś nowego :D dziękuję za szybką lekcję :D
Zaaklimatyzowany
Chciałabym sie troszkę pochwalic ,ale nie wiem czy jest czym .Niestety z żelazkiem jestem na bakier,podchodzę do niego jakby mnie miało ugryźc:nerwus: ,prasuje tylko to co musze założyc .Zdjęcia jak zdjęcia nie za bardzo ale jak nie ma kto zrobic to muszą takie byc. Pierwsza rzecz to tunika dla córci uszyta z pluszu(mój pierwszy model z dzianinki) model z burdy dla dzieci ciężko złapac właściwy kolor -fioletowo-złoty najbliżej jest pierwsze zdjęcie. Drugia rzecz to spódnica do tego żakietu (zostało mi jeszcze na sukienkę więc posłucham waszych rad )kolejne to narzutka na łóżko dla najmłodszej pociechy.

--- Ostatnio edytowane 2012-09-23 16:16:07 przez Iwciak ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
tunika dla córki z pluszu spódnica z tego samego materiału co żakiet narzuta na łóżko synka
Zaaklimatyzowany
I ostatnia na razie rzecz to sukienka z lnu -ciężko to wyprasowac jak diabli-model z diany simplisity odrobinę przerobiony .

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Prasowanie na poszczególnych etapach szycia to niemal rzecz święta... Wbrew pozorom to bardzo ułatwia pracę. Życzę Ci abyś jednak się "polubiła" z żelazkiem bo szyjesz naprawdę fajnie :) Szczególnie do gustu przypadła mi spódniczka i narzutka na łóżeczko. Lnu zwykłym żelazkiem raczej nie wyprasujesz ale być może w tych zagnieceniach jest urok ;)

Zaaklimatyzowany
Jak szyje to prasuję ale gotowe rzeczy to dopiero jak będą potrzebne . Sukienka była właśnie wyprasowana w miarę ale mam mało miejsca w szafach i taki tego efekt.
Mistrzyni Krawiectwa
Iwciak bardzo ładne prace!Jak widać warto szyć!!!

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.