10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym sobie życzyła żebyś częściej się wrąbywała w moje wątki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie pani w pasmanterii mi takie zaproponowała do tych malutkich koralików...hmm tylko musiałam sie nakombinowac żeby mi przez dziurkę igły do koralików przeszła, ehhh. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo są takie specjalnie cieniutkie giętkie igły długie do koralików. Też mogę mieć u siebie jak by kto chciał... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To proszę dorzuć mi te nici do mojego zamówienia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to się wrąbię z taką rekomendacją:
Polecam zakup nici owerlokowych w podstawowych kolorach - po jednej szpulce - np. białej, czarnej. może jeszcze jakiejś szarej albo czerwonej. Do nawijania na szpulkę bębenka. Wychodzi znacznie taniej, niż nici maszynowe ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno to wkładam dla Ciebie przybornik różowy, nici żyłkowe to może taśmę wypustkową bawełnianą za 80 gr metr? (tylko prosze się nie gniewać na mnie :kwiatek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko - mnie już wchodzą wszystkie nici we wszystkie igły - odkąd korzystam z nawlekaczy, niestety oczy już się postarzyły... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wrzuciłam wzornik kolorów nici do owerloka.
Teraz kolejne tkaniny tym razem tonacje czarno-brązowe (długość/szerokość) 715 - wełna parzona ciemny brąz z haftem i cekinami 2,10/140 23,90zł 183 - bawełna żakard czarna lekko rozciągliwa 2,30/150 30,60zł 515 - bawełna czarna cieniutka 2,25/140 21,40zł 229 - bawełna brązowa z czarnymi prążkami lekko rozciągliwa 2,35/150 26,80zł 8561 - jeans z lycrą brązowy w prążek delikatna tęczowa nitka szer. 150 9,50zł/mb ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dorzuć bo jeszcze nie składałam zamówienia - 6 m ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dorzucić wypustkę bawełnianą? A w jakim kolorze?
Susanno a czego potrzebujesz ewentualnie jeszcze? --- Ostatnio edytowane 2012-02-08 14:42:17 przez graginka --- ________________________________________________________
|
10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.