25 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 >
Stara Gwardia
|
|
Piękna podusia. Zazdroszczę Ci inwencji,
pomysłu, talentu i cierpliwości. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieduży obrus na stół uszyty techniką borgello . Pomysł na ozdobienie brzegów zaczerpnęłam z tej strony
http://theinboxjaunt.com/2013/01/08/tutorial-tuesday-free-motion-quilting-curls/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super, precyzja w każdym calu! Bardzo ładne masz wytwory Maslanko! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno nic nie pokazywałam . Dodaję kilka prac
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ciąg dalszy zległości .
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i dalej zaległości .
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna lalka ![]() Mam w domu taką szmaciankę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastycznie pikujesz. Świetne patchworki.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne pikowanie i patchworki ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Administrator
![]() |
|
Maślanko tworzysz cuda i podoba mi się każde Twoje dzieło ale te tulipanki to po prostu skradły mi serce! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
25 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.