Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczki super,spódniczki i tunika też. Rozkręcasz się Asiq
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Obłędny kolor - sama radość! No wiosna jak się patrzy: zielona trawka i kwiaty ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Będzie znowu zielono ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajowa, ja zielony kocham, i ogólnie widziałam w necie taka tkanine ale się zastanawiałam czy te paseczki się zbytnio nie świecą? w świetle dziennym hmm? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale tez fajna, mozna ja wykorzystac na wiele sposobow, a kolor jak najbardziej na czasie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Świetne są Twoje spódniczki, mnie szczególnie podoba się ta jasnozielona z układem kwiatków, wesoły kolor.
A ostatnia sukieneczka jest super pomysłowa i ładnie uszyta. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo fajna sukieneczka.
A co do dołu... Niektóre materiały tak mają... Może z czasem, po kilku praniach i prasowaniach się oswoi... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna sukieneczka, powiało wiosną... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Chyba wiem jaka to sukienka-w burdzie ma kolor RÓŻOWY
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa ![]() Tak, Trinny, w Burdzie była różowa z piki. Generalnie miałam wątpliwości, bo sukienka ma sporo części i nie wiedziałam jak to poukładać na tkaninie, żeby paski się zgadzały. Nie wyszło idealnie, ale praktyka czyni mistrza ![]() Moniko, ciut błyszczą te paski, ale generalnie całkiem fajnie ten materiał wygląda, zieleń taka żywa, ładna. Mam jeszcze taki sam tylko żółty. Kupowałam je u Eliny na Allegro. --- Ostatnio edytowane 2012-04-14 09:41:52 przez asiq83 --- ________________________________________________________
Asia |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.