Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tuniki superowe !!! Kwiatek bardzo mi się podoba,a pingwinek faktycznie wymiata ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też biję brawo i to bardzo mocno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Musze powiedziec, ze wszystkei tuniki mi sie podobają. Masz racje, ze odpowiednio dobrany material to juz polowa sukcesu. Do tego jeszcze wlasnorecznie zrobione dodatki. A pingwin kusi...zeby takiego uszyc. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tuniki śliczne, ta część damskiej garderoby , obecnie bardzo modna, daje duże możliwości zestawiania różnych ciuszków i to jest inspirujące w modzie.
A pingwinek....... kapitalny, przydałoby się stadko takich zwierzaczków !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Baardzo dziękuję ![]() ![]() Testuję teraz po kolei tuniki i rzeczywiście świetnie pasują do wszystkiego - spodni, spódnicy czy leginsów można je nawet nosić jako sukienki mini ![]() Dla zmartwionych samotnością pingwina: spokojnie, mam w planie powiększyć stadko :P ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
FAJNE
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tunika z kwiatkiem jest urocza
![]() ***** http://anecioweszycie.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
och,naprawdę zazdroszczę. Dobrze że pingwin stoi na straży, tylko żeby i jego nie podwędzili ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja również podziwiam Twoje dzieła, moja córcia oszalała na punkcie pingwinka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne tuniki. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.