Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cudowna sukieneczka !!! I pomysł fasonu, i wykonanie, i urocza modelka. Nie mogę się napatrzeć !! Moje wielkie uznanie , prosimy o następne takie krawieckie dzieła.
--- Ostatnio edytowane 2012-01-23 23:50:42 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudowna sukienka, zwiewna, romantyczna i bardzo kobieca ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Re-we-la-cyj-na ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziekuje za miłe słowa.
Dodam tylko,ze sukienka mnie nie przerosła tylko dlatego,że poczytałam na forum "jak to sie robi" O ' kubraczkach 'nie poczytałam , bo nie miałam już siły wyszedł taki średni, ale dziecię i tak zadowolone. Szyłam z listopadowej burdy + kaptur Teraz czytam o gorsetach.I mówie męzowi,że bedę szyła. Biedaczek myśał,ze taki bieliżniamy, tłumaczę mu, tłumacze, aż wreszcze zrozumiał i mowi- znaczy taką kamizelkę ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kubraczek uroczy!!!Materiał super!!!Szyj szyj tę KAMIZELKĘ będziesz się baaaaaardzo mężowi podobała!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobry żarcik z tą kamizeleczką ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie obejrzałam Twój wątek, rewelacyjna sukieneczka, świetny kubraczek, też z niecierpliwością czekam na gorset ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny, kolorek super i tkanina ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.