| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękna  ________________________________________________________ | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Cudowna sukieneczka !!! I pomysł fasonu, i wykonanie, i urocza modelka. Nie mogę się napatrzeć !! Moje wielkie uznanie , prosimy o następne takie krawieckie dzieła. --- Ostatnio edytowane 2012-01-23 23:50:42 przez Wojtek --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| cudowna sukienka, zwiewna, romantyczna i bardzo kobieca ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Re-we-la-cyj-na  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Dziekuje za miłe słowa.
 Dodam tylko,ze sukienka mnie nie przerosła tylko dlatego,że poczytałam na forum "jak to sie robi" O ' kubraczkach 'nie poczytałam , bo nie miałam już siły wyszedł taki średni, ale dziecię i tak zadowolone. Szyłam z listopadowej burdy + kaptur Teraz czytam o gorsetach.I mówie męzowi,że bedę szyła. Biedaczek myśał,ze taki bieliżniamy, tłumaczę mu, tłumacze, aż wreszcze zrozumiał i mowi- znaczy taką kamizelkę  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Kubraczek uroczy!!!Materiał super!!!Szyj szyj tę KAMIZELKĘ będziesz się baaaaaardzo mężowi podobała!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dobry żarcik z tą kamizeleczką   . Kurteczka jest świetna !!! ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Właśnie obejrzałam Twój wątek, rewelacyjna sukieneczka, świetny kubraczek, też z niecierpliwością czekam na gorset    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładny, kolorek super i tkanina   ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook