Stara Gwardia
![]() |
|
Super ci wyszła ta torebasia wielkie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyszła extra, też uważam że to niesamowite uszyć coś ręcznie, zwłaszcza tyle godzin, moje uznanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka fajna, a do tego nauczyla Cie cierpliwosci,tak codziennie 2-3 godz poswiecac na klucie paluszków... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tu widzę profesjonalizm,fajnie Ci wyszly.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
torebka jest świetna, w pełni rozumiem Twoje zadowolenie!fajny fason i super wykonanie, to twór, który w pełni zasługuje na określenie "Hand made by..." ![]() a paluszki nie byłyby tak bardzo obolałe, gdyby użyć naparstka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Torebka jest rewelacyjna, podziwiam, za uszycie jej ręcznie
![]() Powiedz mi, gdzie kupić filc na torebkę? Bo też za mną taka chodzi? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna jest, ja bym nie dała rady jej uszyć, nie mam tyle cierpliwości ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodka, ta podszewka dodaje jej niemało uroku. Ależ sie musiałaś pokłóć, zresztą ja też nie uzywam naparstka do szycia ręcznego bo mi niewygodnie. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratulacje, efekt końcowy jest powalający zważywszy na ręczną robotę. Podziwiam zacięcie, konsekwencję i cierpliwość. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no piekna jest ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.