Świeżynek
![]() |
|
I jeszcze takie gryzmołki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękności! donica z aniołkami jest cudna, chcę taką ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kalina cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki dziewczyny
![]() Czekam na paczkę z Polski i biorę się do roboty. Mam do odnowienia stara drewnianą skrzynię.Boje się co prawda trochę brać za takie gabaryty ,ale gorzej niż teraz chyba wyglądać nie może ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kalina czasem łatwiej robi się decou na dużych rzeczach niż na małych więc do boju! ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wzór już wybrany mam ,oby coś z tego wyszło
![]() Chcę spróbować na żelazko.A próbowała któraś z Was zalewać płaskie powierzchnie np. domaluxem ?Przyznam,że lakierowanie jest dla mnie mało ekscytujące ![]() Pomęczę Was jeszcze kilkoma zdjęciami. Moje ozdoby świąteczne , w większości ręcznie malowane.Zawisły u mnie w domu jako girlanda. Wkleję kilka ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kalina na żelazko jest rewelacyjnie - jak tak przyklejałam duże motywy. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Myślę że wyboru nie będę miała,bo chcę nakleić chusteczkę w całości,a taki duzy motyw to tylko właśnie na żelazko
![]() Boję się jedynie tego zalewania lakierem ,jeszcze tego nie próbowałam. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej
![]() Mieszkam w Anglii i nie mam możliwości wysyłki do Polski.Może kiedyś znajdę na to dobry sposób ![]() Przy okazji dorzucę kilka zdjęć. |
|
Świeżynek
![]() |
|
szkoooda, że nie sprzedajesz swoich wyrobów
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.