Stara Gwardia
|
|
Arturze bardzo pomocne ja bym na to nigdy nie wpadła... ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki za kursik - myślę, że mnie również się przyda!!
|
|
Administrator
|
|
Arturze bardzo pomocny. Pierwszy sposób się nie nadaje do tych spodni bo mają dość specyficzny kolor a nie mam takiego "zapasu" odciętych dołów jak Ty a drugi sposób wydaje się bardzo ok! Chyba go wypróbuję Muszę tylko kupić odpowiedni kolor nici. Jesteś niezastąpiony ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Niespodzianka
|
|
Witaj SUS
Obejrzyj dokładnie I-szy sposób, bo w zdj. nr 10 to tylko propozycja, a wczesniejsze to instruktaż A tak wogóle to co z tymi jeansami? naprawiłaś? ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
|
|
Jeszcze nie uporałam się z tymi nogawkami, koleżanka przyniosła do przeróbki sukienkę i tak jakoś zeszło. Ale muszę wreszcie zabrać się za jeansy bo czuję, ze niebawem zacznie się dopytywać ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.