Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko elegancko uszyte ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Widzę ,że bardzo lubisz panterkę! Śliczne prace! ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
HEHE
![]() ![]() ekada - na bluzce jest panterka bo zostało mi trochę z żakietu ![]() Dziękuję za wasze pozytywne opinie. Bardzo mnie cieszy jeśli moje uszytki podobają się nie tylko mi |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dopiero dotarłam dzisiaj do Twojego wątku z pracami, bardzo ładnie szyjesz, dokładnie i efektownie, wielkie brawa !!! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziekuję
![]() Zrobię dzisiaj zdjęcie tyłu spódnicy i wam pokażę |
|
Administrator
![]() |
|
Widzę, że chaber rządzi :]
Długość do pół łydki lub za kolano też nie dla mnie ![]() Dobrze, że ją skróciłaś ![]() Kurteczka super!! Mam chrapkę na taką ![]() No i bluzka - mój faworyt! Prosta, biała a ta pantera dodaje jest takiego fajnego smaczku - super pomysł! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna spódniczka piękny kolor!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super i z pazurkiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Powiedziałabym, że rewelacja
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.