Stara Gwardia
![]() |
|
Łoo matko! :shock:
Dobrze wiedzieć, że i takie "cuda" się zdarzają. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Pewnie ma plastikowe, ale szczerze powiem to nie wiem. nie można wymagać zbyt dużo od maszyny za 300zł
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Może i tak... ale wiesz, mój Łucznik stoi do 170 zł i od niego można wymagać bardzo wiele ![]() edit: Jeszcze myślę nad Juki HZL-27Z ![]() Ma wszystko o czym myślę i wydaje się być porządna. --- Ostatnio edytowane 2010-05-25 16:09:15 przez Puntodivista --- ________________________________________________________
Miłośnik smoły bez mleka to fan minimalizmu, do życia podchodzi na serio.. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam.A dlaczego masz kupować nową maszynę? Przecież można kupić nowy silniczek.Każdy mechanik to zrobi.Jeśli maszyna jest sprawna to po co ryzykować a nie wiadomo na co trafisz.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam ,
Jestem nowym użytkownikiem forum , od niedawna zacząłem bawić się w szycie i mnie wciągnęło ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Na forach szyciowych trudno jest trafić na pochlebne opinie na temat nowych maszyn łucznik.
No, chyba, że ktoś niedawno kupił i jeszcze nie zdążyła się zepsuć... albo miał szczęście trafić na niezły egzemplarz. Jest tyle innych marek/producentów - przemyśl zwoje plany zakupowe jeszcze raz... |
|
Świeżynek
![]() |
|
a może singer? moja babcia ma do tej pory bardzo starą maszynę i jeszcze szyje, więc może warto kupić maszynę tej firmy?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Adasiu z innej beczki, ja zdecydowanie odradzam ten sklep internetowy, którego logo jest umieszczone w "Alejce", kontakt żaden od momentu zakupu, na naprawę sprzętu, który wysiadł po dwóch tygodniach czekam już trzeci miesiąc ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-26 17:06:15 przez agaaffek --- --- Ostatnio edytowane 2011-08-26 17:07:43 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.