13 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fioletowy komplecik jest przeuroczy i jeszcze ten kapelusik, słodki zestaw w fajnym kolorze:] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Różowa sukienka.... zakochałam się! Świetny fason, kolor i dekolt!
Komplecik dla Malutkiej uroczy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Odkąd jestem na forum zaczęłam częściej nosić sukienki, ale to chyba zrozumiałe jak się widzi takie cuda ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
różowa sukienka jest super, ale ten śliwkowy komplet położył mnie na łopatki - cudny ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
sukienka swietna!dobra robota! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
MEga fajniaste rzeczy. Nic więcej nie powiem, bo nie wiem co powiedziec ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wczoraj kupiłam sobie białą dzianine i dziś wyszła spódnica długa marszczona na gumie pod spodem podszewka a z resztek mała bombka dla Amelii
![]() zielona bluzka jako dodatek zakupiona w orsey --- Ostatnio edytowane 2012-07-13 21:08:02 przez alexi0 --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ladne spódnice macie dziewczyny!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wczoraj kupiłam - dziś wyszła...
Brawo! U mnie ten proces trwa może średnio 3 lata ![]() Spódnice fajowe, a mała - modelka jak się patrzy! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jak czegoś porządam to musze to mieć szybko
![]() a to kolejne moje dzieło bluzka z dzianiny z burdy majowej a spódnica z 06/2006 bluzka jakoś kiepsko mi sie szyła mimo Janome 1200D ale to może wina materiału |
13 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.