37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Stara Gwardia
![]() |
|
AAA wdzianko psiakowe cudne ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cieszę się że coś z moich uszytków przypada Wam do gustu ![]() ![]() dziś zakończyłam sezon studniówkowy ![]() mam zamówienie na 6 ubranek dla pieska więc niedługo uszczęśliwię Was nowzmi obiorkami psimi ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-24 18:22:51 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
znalazłam zastosowanie dla kwiatuszkowo-kraciastej tkaniny ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O - i widzisz!
Ciebie to ręce świerzbią... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Hehe słitaśny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodki.... no i do lepienia pierogów będzie jak znalazł
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uroczy ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fantastyczny pomysł!!! Śliczny fartuszek.
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Studniówkowa "mała czarna" prześliczna, ten szyfonowy rękawek to świetny pomysł, bardzo uatrakcyjnił sukieneczkę.
A fartuszek też jest uroczy. Ja jestem na bieżąco z fartuszkami, bo w domu , jak sprzątam, piorę, prasuję lub szyję, to muszę nosić fartuszek, tego skrupulatnie pilnuje żonka. A ostatnio w pracowni, szefowa zafundowała wszystkim twarzowe, wiązane fartuszki z falbaną. Ja miałem nadzieję wymigać się od tego, ale szefowa i koleżanki zdecydowały jednogłośnie, że jak pracuję w tej babskiej branży, szyję kiecki z falbankami, to jak najbardziej powinienem nosić babski fartuszek z falbanką. I co ja biedny mam począć ?? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku to może podziel się z nami zdjęciem swojego fartuszka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.