Świeżynek
![]() |
|
Mieszkam 20 km. od morza.Spódnice uszyłam,pierwszą prostą a drugą rozszerzaną w dole. Wkleję zdjęcia później,bo sama nie umie,syn musi to zrobić.Teraz patrze w internecie maszyny ,mam maszynę łucznik 415,ale ona ma chyba tylko jeden ścieg stębnówkę.mam wybraną
Arka JL9050L maszyna do szycia, nr kat. 210227 Najważniejsze funkcje: * Łączna ilość programów szycia 49 * Ściegi owerlokowe * Ściegi Elastyczne * Ścieg kryty * Ilość programów obszywania dziurki 2 * Ilość cykli obszycia dziurki 1 * Ścieg wsteczny * Możliwość szycia igłą podwójną * Automatyczny nawlekacz igły * Automatyczny nawlekacz szpuleczki * Wyświetlacz * Sterowanie elektroniczne * Długość szycia (mm) 5 * Szerokość szycia (mm) 7 * Regulacja długości ściegu * Regulacja szerokości ściegu * Regulacja naprężenia nici * Rodzaj chwytacza rotacyjny * Stopka zatrzaskowa * Opuszczane ząbki transportera * Wolne ramię * Metalowe podzespoły * Nożyk do obcinania nici * Wbudowany pojemnik na wyposażenie * Oświetlenie * Ilość stopek na wyposażeniu 3 * Pokrowiec *opcja * Funkcje dodatkowe:haftowanie * Zestaw igieł * Oliwiarka * Dodatkowy trzpień szpulki * Szpuleczki 3+1 w maszynie * Pędzelek * Nożyk (przecinak do dziurek) * Wkrętak do płytki ściegowej * Tarczka szpulki * Stopka do wszywania suwaka * Stopka do ściegu krytego * Stopka do obszywania dziurek Wyposażenie: * Zestaw igieł * Oliwiarka * Dodatkowy trzpień szpulki * Szpuleczki 3+1 w maszynie * Pędzelek * Nożyk (przecinak do dziurek) * Wkrętak do płytki ściegowej * Tarczka szpulki * Stopka do wszywania suwaków * Stopka do ściegu krytego * Stopka do obszywania dziurek Ona jest po 478 zł. Pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2010-08-13 09:01:13 przez iwkka --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
czekamy na Twoje dzieła z niecierpliwszą ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tą szarą wzięłam z rosyjskiej strony
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.