Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczka śliczna ale torebki to mistrzostwo na blogu oglądałam wnetrze, jak pięknie odszyte ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Powiększ ją i uszyj taką dla mnie - cudna jest!! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dla małej elegantki. Sukienka jest prześliczna i pięknie uszyta! Sama chętnie bym taką powiesiła w swojej szafie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienusie juz na blogu podziwialam - jakie u Ciebie wszystko slicznie estetycznie wykonczone! Tez mysle nad ta kiecunia dla swojej corci... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam za komplementy ![]() Susanno! właśnie oglądałam zajawkę nowej "Burdy" i była identyczna dorosła ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Administrator
![]() |
|
Tak ładnie napewno nie będzie leżała - z pewnością wykrój będzie "sknocony" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brum pięknie odszyta sukienka dla młodej damy!!!Też mam na nią chrapkę, ale dla młodszej damy i chyba mnie zachęciłaś do uszycia jej!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brum Star dla chłopca; rozmiar gdzieś tak 152/158
--- Ostatnio edytowane 2012-10-01 18:26:54 przez brummig --- --- Ostatnio edytowane 2012-10-01 18:27:07 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne spodnie, piękne stębnówki, i wzory na kieszonkach,w ogóle swietnie wyszły. Na zdjęciu widzę napis z Twojego bloga i zastanawiam się czy trudno coś takiego zrobić?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastycznie wykończone spodnie, jak wszystko, co szyjesz.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.