Stara Gwardia
![]() |
|
A drogie tam są materiały? Bo mój brat tam studiuje, więc zawsze jest nocleg i przy okazji brata odwiedzić można ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wiesz jak to koronki ceny zróżnicowane, ja tam kupuje głównie białe bo do sukien ślubnych.
Możesz będąc we Wrocławiu zajrzeć jeszcze do hurtowni Jorg tam tez maja sporo koronek . Tyle że więcej w tych sklepach jest bieli i pokrewnych niż kolorowych koronek bo to są głównie hurtownie ślubne. Kwestia jaki kolor by Cie Alto interesował. ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Koronki takie jak na pierwszym zdjęciu kosztują tak jak pisała Ankaszklanka(260-400 za metr),ale weź pod uwagę,że pierwsza sukienka jest z koła .Szyje się z tiuli,wycina brzeg koronki(wysokość brzegu ok45 cm)i pojedyncze elementy,które następnie naszywa się na tiul. Koszt materiałów na tą sukienkę,jeśli nie ma wyglądać tandetnie,będzie równy jak materiałów na suknię ślubną. Myślę,że Ania się ze mną zgodzi,bo dobrze się orientuje ile potrzebujesz tkanin.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Z Tarnowa chyba jest najbliżej do Krakowa, a tam na pewno znajdzie się jakiś wypasiony sklep z tkaninami. Przy kupnie koronki warto pamiętać, że mają mniejszą szerokość (są węższe) od standardowych tkanin, więc trzeba dobrze przeliczyć ile metrów kupić.
A co do ceny, to widziałam takie za 20-30 zł, ale trochę trąciły tandetą ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-09 08:51:46 przez Agnieszka --- ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jwśli chodzi o sklep gdzie możesz kupić to polecam sklep wysyłkowu na stronie internetowaj www.TextilMar.pl . Tam masz dyży wybór ceny kształtują się od 27 w górę a szerokości 100 cm 150 cm.. materiały są wedłyg mnie dobrzepokazane bo większość z nich pokazane są na manekinach,wię cidać jak się układa na sylwedce .
Karol |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za wszelką pomoc ![]() Pozdrawiam serdecznie! ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.