Administrator
|
|
Bardzo się cieszymy )) ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
|
|
Rety super! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
tak pomyślałam, ze w dziale arts & crafts będzie najlepiej pasował cieszę sie, ze sie podoba ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
na moim blogu tez już jest bannerek ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Wstyd się przyznać.Nie potrafię wstawić bannerka na zakładanym blogu. Może podpowiecie? Będę wdzięczna.
|
|
Stały Bywalec
|
|
U mnie tez jest bannerek.
Alutka, ja mialam opcje "wstaw obraz" i w opisie sie podawalo, dokad ma przenosic po kliknieciu go.. moze zalezy gdzie tego bloga zakladasz..? ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Jeśli chcecie dodać bannerek w bocznym pasku to musicie :>
1. zalogować się i wejść w PROJEKT 2. po lewej stronie znaleźć i kliknąć w UKŁAD 3. DODAJ GADŻET 4. wybrać z listy OBRAZ 5. uzupełnić jakimś opisem, linkiem do forum a wcześniej zapisać na dysku w komputerze bannerek forum i wgrać go czyli na końcu kliknąć na ZAPISZ 6. GADŻET można przesuwać w dowolne miejsce na UKŁADZIE - wyżej, niżej - jak kto woli Tylko nie zapomnijcie zapisać zmian w UKŁADZIE ________________________________________________________
|
Świeżynek
|
|
Dzięki! Z waszą pomocą się udało. Pozdrawiam!
|
|
Świeżynek
|
|
Dodałam banerek do swojego bloga ,ale chyba cos nie tak poniewaz baner po kliknieciu w niego nie przekierowuje na wasza strone ,moe robie cos zle
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.