| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajne tkaninki i bardzo pomysłowe podejście do dobierania ich do róznych krojów:} ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Dziękuję bardzo za tyle ciepłych słów   Szyfon stał się jedną z moich ulubionych tkanin. Upały sprawiają, że chce mi się szyć i tym sposobem powstała kolejna sukienka model 19E z Moden Diany nr1/2013 ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sukienka bardzo ładna, ale z tym szyfonem to nie wierze    | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Tym razem była zabawa w przerabianie była spódnica a powstał komplet   więcej na blogu ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Szyciowe zaległości
 ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Przeglądam wszystko, postęp niesamowity w szyciu, a rękodzieło cudne!!!! ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajne rzeczy szyjesz! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Anisa widać,że pracujesz i należą Ci się wielkie brawa!!!     Jednak nie podobają mi się patki w kamizeli,ale wiem,ze Ty popracujesz i je poprawisz.W tak eleganckiej tkaninie z połyskiem mogłaś odszyć patki podszewką,wywrócić je,wyprasować i NIE STĘBNOWAĆ!Byłoby ładniej,nie zniechęcaj się bo dobrze Ci idzie.  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook