30 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
pierwsze podejście do futerału na telefonik, już niedługo zrobię następne
i dziękuję za wszystkie dobre słowa ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-11 11:40:38 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziś małe coniedo- podkładka pod myszkę
i futerał na książeczkę zdrowia, plastikowe się popsuły ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moje pierwsze kroki w patchworku ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-24 21:28:41 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
rewelacyjny pomysł z tym etui na książeczkę. Chyba ściągnę go od Ciebie - jeśli można? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jasne że można ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oto moje ostatnie szyciowe wyzwania w ramach Letniej Akademi Szycia, kursu on-line organizwanego przez jakuszyc.pl ![]() Bardzo się ciesze że pomimo rosnącego brzuszka - drugi trymest- udało mi się w niej wziąść udział i wykonać wszystkie zadania w wyznaczonym czasie. pozdrawiam Angela --- Ostatnio edytowane 2013-09-12 18:45:52 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widze, ze kurs byl owocny, nawet kosmetyczke uszylas ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kurs był wyzwaniem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wielkanocne kurki to moje ostatnie uszytki ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.