Stara Gwardia
|
|
Piękne pikne cudne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja!!! Bardzo mi się podoba taka biżuteria i chylę czoła za ilość pracy w tworzenie tak szczegółowe takich maleńkich elementów, wielkie brawa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, miło mi że się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Imp - biżuteria po prostu PIĘKNA! Ja zazwyczaj nic nie noszę 'wiszącego' ale jak patrzę na twoje dzieła (a w szczególności te w kolorach zielonych) to aż nie mogę się napatrzeć!
Zgadzam się z Magdą, że masz wielki talent do tworzenia takich małych elementów z tyloma detalami! ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję! Sutasz tak naprawdę nie jest taki trudny, trochę cierpliwości, wprawy i coś tam wychodzi
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Śliczne ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dla mnie numero uno nadal to...i kolczyki takie wkrętki by mi sie marzyły ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ładne rzeczy tworzysz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.