27 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Płaszczyk piękny.....
 marzy mi się dokładnie taki sam tylko w kolorze czerwonym....ach   Bluzia uszyta bardzo profesjonalnie  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
|    | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Zachwycające wykonanie, naprawdę podziwiam i zazdroszczę talentu   ________________________________________________________ | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Płaszczyk jest super, ale bluzeczka wyszła prześliczna, i fason i deseń materiału. Fakt, że szycie z jedwabiu, satyny , atłasu jest trochę trudne, ale cienkie igły, nieraz podkładanie papieru, sporo czasu i trochę wprawy i jakoś to można opanować. Ale potem  z takiego ciuszka jest efekt, jak ta bluzeczka. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Płaszczyk jest rewelacyjny, stębnówki na kołnierzu miodzio. Co do bluzki, rozumiem, ale wyszła świetnie  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| W końcu znalazłam chwilę czasu i nadrabiam zaległości forumowe   Dwa wiosenne płaszczyki z bawegi ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Cudowne są   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Czerwony skradł moje serducho ale w obu widać precyzję:] Podziwiam....mmmmm ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Och jak odszyte pięknie!!!Kolorki bardzo energetyzujące!!!Pięknie! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Płaszcze cudne   , oba bym przygarnęła  | 
27 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook