27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kamizelka i spodnie dla chłopca. Więcej zdjęć na moim raczkującym blogu   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ładny materiał, ładnie, starannie uszyte. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Ale piękny!  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Ty to szyjesz... niedoścignione mistrzostwo!  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Po obejrzeniu Twojego wątku, zastanawiam się czy ujawniać się z jakimikolwiek swoimi uszytkami. Wielki szacun za wszystko  Prawdziwa Mistrzyni.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| normalnie wymiękam idziesz jak burza    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Po dłuższej przerwie pokazuję co uszyłam . Bluzeczka, w sumie nic skomplikowanego, tylko tradycyjnie jak w każdym wykroju z burdy musiałam zmienić wysokość zaszewek , no i podkrój szyi , gdyby został jak w wykroju chyba by się można było udusić. Dodatkowo nietypowo uszyłam szlafrok z satyny ozdobiony koronką. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Taka czerwona bluzka by mi się przydała    Bardzo podobają mi się takie kołnierzyki. ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| jak zwykle zachwyca mnie dokładność szycia. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kilka ostatnich prac ________________________________________________________ | 
27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook