10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Administrator
![]() |
|
Bardzo podobny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna, bo to była pierwsza wersja. Ta jest przerobiona, żeby jednak było widać że o poszewki chodzi... Kilka detali odnośnie informacji zostało zmienionych/dodanych. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Uszyłam 4 poszewki 40x40. Niestety szalona grypa zmogła moją rodzinę. Mnie na dodatek dopadło nasilenie się RZS i mam problemy z chodzeniem. Jednym słowem nie ma komu iść na pocztę i wysłać Jaśki ![]() ![]() ![]() W poniedziałek postaram się wysłać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Juz wiem o czym myslalam ![]() Zwrot: Szyjemy poszewki na poduszki zamienilabym na cos w stylu Zapraszamy chetnych do akcji szycia kolorowych poszewek (o ile ma to byc plakat zachecejacy do udzialu, a nie informujacy o tym co robicie ![]() W chmurce o poszukiwaniu tkanin dodalabym, ze poszukujecie darczyncow czy jakis tam synonim tego slowa ![]() ![]() aaa i na koniec zamieniniabym kolory chmurek bo slabo widac najwazniejsze info dotyczace dla kogo te Jaski ![]() Dziekuje za uwage ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak, brzmi to sensownie replay ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przepraszam nie było mnie przez chwilkę dostałam 3 przesyłki z jaśkami ![]() 1. od Moniki z Zokieszowic 3 sztuki ( 2. od M_and_K z portalu deccoria.pl 4 jasie 40/40 i jeden 45/70 3. od agataun z portalu deccoria.pl 12 sztuk!!! panie z deccoria.pl obiecały wiele poszewek więc czekam na kolejne ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A co myślicie o takiej wersji? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Plakat ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tez fajny ![]() ![]() W dalszym ciagu zmienilabym zdanie twierdzace; szyjemy poszewki na poduszki na np. Uszyj poszewke na poduszke! ![]() Ponownie dziekuje za uwage ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oo fajny ten plakat - mi się bardziej podoba ten z jasnym tłem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.