| Stały Bywalec
  |  | 
| Świetne te firanki. Dużo czasu zajmuje uszycie takiej jak na przykład pierwsza?  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Od dziś słowo "firanka" zmienia dla mnie znaczenie! Już wyobrażam sobie, jak musi wyglądać każde okno w Twoim domu.... Jak w jakimś pałacu   Piękna robota.    ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| dziękuje za miłe słowa ,  jeśli ktoś by chciał mogę uszyć pod wymiar z tych wzorów większość tych pokazanych firan to były zamówione --- Ostatnio edytowane 2014-01-07 09:51:50 przez ewcia123 --- | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Piękne, bardzo pomysłowe, widać że to Twoja pasja   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo piękne, mi sie z tymi lamówkami podobają, a żółty kolor to wiosne mi przypomina, kojarzę to z puchatymi kurczaczkami   fajnie ze się sprzedają. --- Ostatnio edytowane 2014-01-07 11:08:48 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook