| Stara Gwardia
  |  | 
| świetna   ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| super kosmetyczka, bardzo podoba mi się kontrast kolorów. No i na blogu fajne torebeczki. ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
 |  | 
| Mój kolejny uszytek. Tym razem torba z wszytym zamkiem    ___________________________ http://www.mo0onika.blogspot.com/ --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 20:42:45 przez mo0onika --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| bardzo fajna i już z lata mi się zachciało  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
 |  | 
| Ja też z niecierpliwością czekam na ciepłe dni   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Torba nastraja pozytywnie!!! | |
| Administrator
  |  | 
| O jaka pozytywna! Uwielbiam paski -m wszelkie   A ta torba kojaży mi się z wakacjami na morzem, słońcem, żółtym piaskiem... ahhh rozmarzyłam się. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Coraz ładniejsze te twoje uszytki      ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
 |  | 
|  Dzięki wielkie za pozytywne komentarze  One mnie jeszcze bardziej motywują do tego aby nie przestawać szyć i uczyć się dalej  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Śliczne torby    I tak się robi wakacyjnie .... i rzut okiem za okno i oko zamarza  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook